Tandartsenpraktijk Keur-Barkhuis, Assen

Work & Learn

Ervaringen van de opdrachtgever

  • Het wisselen van een bewoner is probleemloos en makkelijk
  • Aanpassingen ten behoeve van toekomstige wensen is makkelijk, de ruimtes zijn flexibel in te richten en van functie te wisselen
  • Voldoet aan geluidsnormeringen

Over tandartsenpraktijk Keur-Barkhuis

De Assense tandartsenpraktijk was uit zijn jasje gegroeid en had daarom een groter pand nodig. De praktijk wil op de toekomst voorbereid zijn en gaf op voorhand aan dat zij maximale flexibiliteit een voorwaarde vonden zodat de indeling van de praktijk gemakkelijk kan worden aangepast. Daarnaast is er behoefte om installaties in de wand zonder veel gedoe te kunnen wijzigingen. Het BoWall systeem kon inspelen op deze wensen en is toegepast in alle gesloten wanden, van behandelkamer tot röntgen-ruimte. 

Voor de inrichting van de nieuwe tandartsenpraktijk werkte installateur Interfit uit Winschoten nauw samen met BoWall distributeur Technische Unie. “De wanden en de voorgevel stonden er, maar verder was er helemaal niks,” zegt directeur Roelof Kuper van Interfit. “Samen met ons zusterbedrijf Interoffice hebben we een voorstel gemaakt voor het volledige project, van de installatie tot de inrichting, inclusief wanden en systeemplafonds. Alleen de stoelen zaten er niet bij. Vertegenwoordiger Ties de Vries van Technische Unie vertelde me over BoWall en dat heb ik in het voorstel aan de klant ook genoemd. Die was daar nogal enthousiast over.”

Roelof Kuper, directeur Interfit

Voor Interfit was het de eerste keer dat wij met BoWall kennismaakten. Ik ben tevreden en zal dit systeem zeker opnieuw toepassen in een volgende opdracht. In het begin was het even zoeken, maar het werkt prima. Ik zou er een volgende keer nog meer mee doen. Er kan nog veel meer in de goot. Ook over de samenwerking met Technische Unie ben ik te spreken. Zij hebben in dit project uitvoerig meegedacht en ons goed ondersteund, en dat heeft echt geholpen.

Roelof Kuper, directeur Interfit