referentieprojecten

We onderscheiden drie gebruikersgroepen: Cure & Stay (kort verblijf) zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, medische centra en hotels. Home & Care (permanent verblijf) zoals woongebouwen en woon-zorginstellingen. Work & Learn (verblijf overdag) zoals kantoren, onderwijsgebouwen, laboratoria en bedrijfsverzamelgebouwen. Klik hieronder op een referentieproject.

AllCure & StayHome & CareWork & Learn

Zorginstelling Klevarie, Maastricht

In verpleeghuis Klevarie worden zowel mensen met een geestelijke als met een lichamelijke beperking verpleegd. Ook biedt het huis dagbehandelingen en heeft allerlei voorzieningen. De mogelijkheid om investeringen uit te stellen als het gaat domotica maar ook het ‘gemak’ bij onderhoud, heeft ertoe geleidt dat BoWall in iedere zorgeenheid is opgenomen.
Home & Care

Tandartsenpraktijk Keur-Barkhuis, Assen

Sinds het voorjaar van 2016 is tandartspraktijk Keur-Barkhuis geopend op een nieuwe locatie in Assen. Maximale flexibiliteit om ruimtes van functie te veranderen en de hoge prestatienormen waren een van de belangrijkste eisen van de opdrachtgever.
Work & Learn

woonlandschap De Leyhoeve, Tilburg

De woningen van woonlandschap De Leyhoeve voelen als een luxe hotel, maar met optimale zorg binnen handbereik wanneer die noodzakelijk is en is gelegen in een prettige omgeving aan de rand van de stad. De Leyhoeve wil er alles aan doen om de bewoner een prettige oude dag te geven.
Home & Care

Klingelpoort: 24 woonzorgappartementen, Arnhem

Huis en Haard is een woonzorgcentrum, gelegen aan de rand van Arnhem en biedt ruimte aan 75 cliënten. Voor de nieuwbouw is gekozen voor het BoWall TOP systeem waardoor installaties in de wanden eenvoudig zijn aan te passen of uit te breiden.
Cure & Stay,Home & Care

Christelijke Looschool, ’t Loo

Men is er in geslaagd een uniek gebouw te ontwerpen waarbij creatief gebruik gemaakt is van de bestaande gymzaal die als hart van de school dient.
Work & Learn

kantoren The Outlook, luchthaven Schiphol

The Outlook is een licht en transparent kantorencomplex gelegen op terrein van luchthaven Schiphol en op loopafstand van de Terminal.
Work & Learn

100.000 m2 nieuwbouw Meander ziekenhuis, Amersfoort

Een ziekenhuis met optimale installatieflexibiliteit in de scheidingswanden door gebruik van het TOP-systeem.
Cure & Stay

Woonzorgcentrum Beth San, Aalten

BoWall schept een hoge mate van flexibiliteit achter een esthetisch decor.
Cure & Stay,Home & Care

Brains Unlimited scannerlab, Universiteit Maastricht

Gezond leven gaat hand in hand met een slimme huisvesting. Door te kiezen voor slimme wanden is optimale aanpasbaarheid van de huisvesting te allen tijde gewaarborgd.
Cure & Stay,Work & Learn

Appartementen Helena Hoeve, Schalkwijk

BoWall geeft de ruimte om installatie-aanpassingen te doen. Nu en in de toekomst.
Home & Care

12