Distributie & advies

BoWall is onderdeel van Knauf wordt naast het netwerk van Knauf ook via de Technische Unie aangeboden. Naast de producten levert Knauf toegevoegde waarde met advies en begeleiding.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Hieronder vind je de contactgegevens.

Over Knauf

Knauf levert wereldwijd veelzijdige oplossingen voor stukadoren en droge afbouw voor vloeren, wanden en plafonds. Met meer dan zeventig jaar ervaring vindt hun klant traditionele en innoverende afbouwmaterialen en systemen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Wij zijn daarmee een bouwpartner voor onze klant en en leveren we een bron aan inspiratie én een prachtig bouwresultaat dat voldoet aan alle technische voorschriften en architectonische wensen.

Contactgegevens Knauf:

T 030 247 33 89
E techniek@knauf.nl
I Knauf website

Over Technische Unie

Met 280.000 artikelen van 700 leveranciers wereldwijd biedt Technische Unie een breed assortiment technische installatiematerialen voor woningbouw, utiliteit, industrie, overheid, zorg en detailhandel. Voor al het technisch installatiemateriaal op het gebied van onder andere elektrotechniek, licht, datacommunicatie, sanitair, verwarming en klimaattechniek kun je bij Technische Unie terecht.

Wij ondersteunen onze klanten bij een effectief en efficiënt installatieproces en verstrekken alle informatie en advies dat hiervoor nodig is. Wij leveren de producten op de afgesproken tijd en locatie af zodat onze klant zich kan richten op haar kernactiviteiten.

Contactgegevens Technische Unie:

T 020 545 03 45
E bowall@technischeunie.com
Technische Unie website

TU-logo_FC_right PNG