Afbouwers

en installateurs

Aannemers en conceptaanbieders, afbouwbedrijven, grote en middelgrote installateurs

Als afbouwende partij of installatiebedrijf wil je niet voor verassingen komen te staan en moet je kunnen vertrouwen op mensen en materiaal. Iedereen heeft het over innovaties en duurzaam bouwen, maar hoe ga je dit daadwerkelijk invullen?Door een wand en een goot te integreren ontstaat een slimme, innovatieve wand, de BoWall. Waarom slim? De wand ontkoppelt afbouwen en installeren volledig waarmee de bouw kostenefficiënter, sneller, schoner en met minder afstemming kan worden uitgevoerd.

Klik hier en zie in een oogopslag wat de winst is met BoWall.

Conventioneel-Afb-en-install-6-stappen

De wand maakt het mogelijk om altijd, wanneer je maar wilt installaties in de wand toe te voegen of aan te passen. De afneembare plint zorgt ervoor dat de installatieruimte altijd bereikbaar blijft. Het gevolg is dat je onafhankelijk kunt bouwen en installeren en je daarmee risico-opslagen kunt verlagen omdat faalkosten lager worden. De planning is beter beheersbaar, de arbeidskosten kunnen omlaag en er is minder stress op de bouw.

Utopie? Onderstaande modellen geven weer dat het tijdpad aanzienlijk korter wordt wanneer je bouwen met BoWall vergelijkt met conventioneel bouwen.

proces in 2 stappen

Meer informatie

Klik op een button en ontdek de voordelen versus conventioneel bouwen. Of scroll omlaag en bekijk een video. Wil je meer informatie over de systemen? Op de systeemwijzer ontdek je in een paar stappen welk systeem het beste bij jouw project past.

de essentie, korte film

het concept